Britney Spears jäi kiinni huumekahvilassa
Lähde: Iltalehti 10.5.2004

Euroopan-kiertueellaan oleva Britney Spears kärähti valokuvaajalle marijuanaa myyvässä kahvilassa Amsterdamissa.

Britney saapui paikalle uuden poikaystävänsä, tanssija Kevin Federlinen kanssa. Silminnäkijöiden mukaan Britney syöksyi kahvilan vessaan oksentamaan ja viipyi kopissa varsin pitkään.

Poikaystävän ei alun perin odotettu tulevan Britneyn kiertueelle, mutta tähti sai Glasgow'n keikallaan raivokohtauksen. Jos Kevin ei olisi lentänyt Los Angelesista paikalle, laulajatar olisi keskeyttänyt koko kiertueen. Näillä näkymin poikaystävä seuraakin emäntänsä mukana kiertueen loppuun asti.

Britneyn ystävät ovat jo aikaisemmin kertoneet tähden kärsivän pahanlaatuisesta masennuksesta ja tarvitsevan ammattiapua. Britneyllä on ollut ongelmia jo siitä lähtien, kun hän erosi poikaystävä Justin Timberlakesta.

Tähtönen on nykyään riidoissa myös toisen NSync-hemmo JC Chasezin kanssa. Britney raivostui Chasezille, kun tämä kehotti neitokaista laittamaan rakkauselämänsä kuntoon ja keskittymään uraansa.

Huomenna tiistaina Britneyn on määrä esiintyä Tukholman Globenissa. Tähti kuvaa samaan aikaan OnTourage-nimellä kulkevaa tosi-tv-ohjelmaa, joka kertoo kiertueen kulissien takaisesta maailmasta. Tiedossa on muun muassa strippausta, ja katsojat pääsevät tutustumaan myös Britneyn hotellihuone-elämään.