Turussa marssitaan kannabiksen vapauttamisen puolesta 21.5.

Ennakkotiedoista poiketen ei sittenkään SKY:n järjestämää bussikyytiä Helsingistä!

 

Tänä vuonna hamppumarssi on tavallista myöhemmin, ja pidetään vaihteeksi yksi valta- kunnallinen hamppumarssi. Radikaalimarssi oli vappuna, joten vajaan viikon sisällä toinen kannabiksen laillistamista vaativa marssi ollut liikaa. Siksi ajankohta on 21.5.2011. Paikka on Turku. Turussa järjestettiin Suomen ensimmäinen hamppumarssi vuonna 2000. Tänä vuonna Turku on kulttuuripääkaupunki. Hamppumarssi sopii 21-22.5. järjestettävän kulttuuripääkaupunkivuoteen liittyvän katukulttuurifestivaalin yhteyteen mainiosti: kannabiskulttuuri on erottamaton osa myös katu- ja nuorisokulttuuria, mutta toisaalta kannabiskulttuuri yhdistää eri sukupolvia ja eri tavoin politiikasta ajattelevia ihmisiä.

Marssin järjestää Turun seudun kannabisyhdistys TuSKY

Bussikyyti Helsingistä!  Kyyti peruttu! Kiinnostus bussikyytiin Turun hamppumarssille ja takaisin on ollut olematon, joten bussi on peruttu. Toivottavasti ihmiset kuitenkin menevät marssille omilla kyydeillä.

 

 

Huomaa: Turun seudun kannabisyhdistys (TuSKY) haluaa hamppumarssille tulijoiden tietävän seuraavan asian. Turussa valtaa pitää "huumetsaari" Aro-Heinilä, joka tunnetaan mm. lausunnoista, ettei huumeista saa puhua. Hän ja hänen koiransa ovat ottaneet tavakseen ilmestyä marssinjälkeisiin tilaisuuksiin ratsaamaan ihmisiä. El siis kannata kanniskella laittomia aineita taskussa tai repussa. Virvokkeiden nauttiminen puistossa tapahtuu omalla vastuulla ja TuSKY sanoutuu irti kaikesta laillisesta vastuusta siitä, mitä ihmisille saattaa tapahtua mielenosoituksen jälkeen.