Vuoden 2012 hamppumarssi on Helsingissä lauantaina 5.5.2012. Paikka on Hesperian puisto kuten monena vuonna aikaisemminkin. Lähtö tapahtuu klo 14.00 parisataa metriä Oopperan suuntaan Finlandia talosta. Ole paikalla hyvissä ajoin!

SKY:n kannanotto 2012: Muutosta tarvitaan.


Marssin reitti: Hesperianpuisto - Mannerheimintie - Eduskuntatalo - Eteläespa - Fabianinkatu - Aleksi - Mikonkatu - Kaivokatu - Postikatu - Mannerheimintie - Hesperianpuisto

Hesperian puistossa on marssin jälkeen puheita ja musiikkia. Puheen pitävät ainakin Helsingin kaupunginvaltuutettu Kimmo Helistö, HPP ry:n puheenjohtaja Kimmo Wilska, Turun seudun kannabisyhdistyksen puheenjohtaja Risto Mikkonen, Suomen kannabisyhdistyksen puheenjohtaja Timo Larmela ja turkulainen aktivisti, oikeustieteen ylioppilas Jiri Keronen, joka puhuu kotietsinnöistä.

Sankoin joukoin hamppumarssille! Omia kylttejä saa ja on toivottavaakin tuoda marssille. SKY tarjoaa myös aiempien vuosien kylttejä halukkaille.

 

BUSSIKYYTI TURUSTA! Turun seudun kannabisyhdistys TuSKY järjestää bussikyydin Turusta Helsingin marssille. Bussi on nykytiedon mukaan täynnä, mutta peruutuspaikkoja voi kysellä. 

 

Hamppumarssi järjestetään 5.5. myös Pietarsaaressa! Lisätietoa