Päivitys: Tilaisuus on katsottavissa täältä!

 

 

Miten alkoholin käytön haittoja voisi parhaiten ehkäistä? Pitäisikö kaupoissa myydä kannabista vai keskikaljaa? Onko huumausainepolitiikka ajan tasalla?
Kulunut vuosikymmen on ollut maailmalla päihdepolitiikan reformien aikaa ja sama kehitys näyttää jatkuvan. Suomessa pohditaan tupakka- ja alkoholilainsäädännön kiristyksiä, mutta siirrytäänkö muualla maailmassa kohti liberaalimpaa päihdepolitiikkaa? Portugalin, Uruguayn ja USA:n osavaltioiden lakimuutokset ovat muuttaneet käsitystä siitä, millaista huumausainepolitiikkaa valtio voi harjoittaa. Mihin suuntaan Suomi on menossa?
 
Humaania päihdepolitiikkaa ry ja Suomen kannabisyhdistys ry järjestävät tiistaina 17.3.2015 klo 17.30-20.30 päihdepoliittisen paneelikeskustelun eduskuntavaaliehdokkaille. Keskustelua käydään laajasti päihde- ja huumausainepolitiikan nykytilasta ja tulevaisuudesta. Tapahtuma pidetään Helsingin Sörnäisissä, nuorisokeskus Hapessa, osoitteessa Sörnäisten rantatie 31.
 
Tapahtuma on maksuton ja tila on esteetön. Järjestämme tapahtuman puolivälissä kahvitarjoilun. Tervetuloa osallistumaan!

 

Tapahtuman aikataulu:
17.30 Tapahtuman avaus
17.45 Vaalipaneeli
18.40 Kahvitauko
19.00 Vaalipaneeli jatkuu
20.00 Yleisökysymyksiä
20.30 Tapahtuma päätetään

 

Etkö pääse paikalle? Ei hätää, paneelikeskustelu tulee suorana nettiin ja on nähtävissä myös jälkikäteen, katso tapahtuman Facebook-sivut!